Installatietechniek Jaap Houwaard

Diensten
ProjectenContact
Diensten

Onze vakbekwame monteurs zijn specialisten die meedenken met de opdrachtgever.

Deskundig advies is bij ons ‘service van de zaak’. Wij nemen onze opdrachtgevers graag de zorg voor maatwerk uit handen. Steeds weer blijken het juist de installatieklussen-met-een-uitdaging waarvoor wij onze ervaring en expertise optimaal kunnen inzetten. U geeft ons uw (rand)voorwaarden en wij committeren ons aan het overeengekomen eindresultaat:

9

Een efficiënte indeling en inrichting van badkamers.

9

Het architectonisch verantwoord wegwerken van leidingen.

9

Het leggen en aansluiten van databekabeling inclusief patchkast(en).

9

De installatietechnische uitwerking van een verbouwingsontwerp.

9

De installatie van een geïntegreerd bewakings- en alarmeringssysteem.

9

Advies voor verlichting in uw kantoor, winkelpand of woning.

Heeft u zo’n klus-met-een-uitdaging? Neem geen onnodige risico’s en laat het over aan de vakmensen van Installatietechniek Jaap Houwaard.

Elektra

Als allround installateur zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de normale elektrotechnische installaties, maar kunt u bij ons ook terecht voor het aanleggen van datanetwerken, domotica installaties en het beveiligen van uw woning of bedrijfspand.

Betrouwbaar van ontwerp tot oplevering
Lees meer

Gas

Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van de Centrale Verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen.

Water

Waterleidingen aanleggen is vaak nodig wanneer je van plan bent de badkamer of keuken te verbouwen of wanneer je nieuw sanitair wilt plaatsen. Hier kun je zelf mee aan de slag gaan, maar je kunt het ook uitbesteden aan Installatietechniek Jaap Houwaard. lees meer..

Projecten

Onze recente projecten

Keukeninstallatie

In deze verbouwde keuken hebben wij naast het aanpassen van het leidingwerk (ook in beton) en het aanleggen van extra groepen, voor kookplaat met ingebouwde afzuiger en quooker, ook de groepenkast uitgebreid en diverse verlichting volgens het lichtplan aangelegd en aangesloten.

Warmtepomp

Bij de renovatie van dit woonhuis is er gekozen om te gaan verwarmen met een lucht-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en een cv-ketel om aan de vraag van voldoende warmwater te voldoen.
Het woonhuis is van buiten goed geisoleerd waardoor er minimaal warmteverlies naar buiten is.

   

  Adresgegevens

  Torenstraat 20
  2225 EH Katwijk

  Telefoon

  071 40 128 09

  Email

  info@houwaard.nl

  WhatsApp